Veel gestelde vragen

Is een offerte / prijsopgave gratis en vrijblijvend? 

Ja, een offerte / prijsopgave is gratis en vrijblijvend. Indien gewenst komen we bij u thuis om het voorstel verder met u te bespreken.

Wat staat er in de offerte?

In de offerte staat vermeld welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en indien nodig een korte werkomschrijving hiervan.
Ook staat erin vermeld welke materialen en arbeid wel of niet bij de prijs zijn inbegrepen. Als er opties zijn zullen deze als zodanig vermeld staan met een apart vermelde prijs. Tot slot treft u de datum, geldigheidsduur en betalingswijze in de offerte aan.

Hoe zit het met de betaling?

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Bij omvangrijke werkzaamheden kan het zijn dat wij een vooruitbetaling aan u vragen.

Hoe zit het met meerwerk?

Uiteraard zijn wij bereid meerwerk / extrawerk voor u uit te voeren mits dit op dat moment te plannen is in onze agenda. De meerwerkzaamheden zullen van te voren met u worden besproken en pas na uw goedkeuring voor u worden verricht.

Waarom zou ik voor S.K.S. kiezen?

Omdat u een betrouwbaar klusbedrijf zoekt dat zijn afspraken nakomt en waar de klant koning is! Omdat u niet alleen kiest voor de goedkoopste aanbieder, maar ook kijkt naar kwaliteit, service en garantie! Omdat u waar voor uw geld wilt en voor een professioneel eindresultaat kiest!

Omdat wij uw gehele project tot een prachtig eindresultaat zullen brengen!

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie